Radio 5 HvalerRadio 5 HvalerListen on myTuner radio!
 • man.
 • tir.
 • ons.
 • tor.
 • fre.
 • lør.
 • søn.

  Radiohospitalet

  med Sam Natanael.........jah......også Raymond da

  Et program med (u)aktuelle gjester i studio, det serveres noen ytterst få seriøse og ubegripelig mange useriøse innslag. I all hovedsak er dette ett program med skråblikk på det som skjer, har skjedd, muligens kan skje, burde ha skjedd, eller sannsynligvis over hode aldri kommer til å skje, toppet med fullstendig hysteriske unødvendige humoristiske fakta. Og alt dette var du ikke en gang i nærheten av å være klar over at du trengte å vite noe om, ikke i det hele tatt!! Så det så.

  Det hele ledes med meget løs snipp av Sam Natanael, med Raymond som (vær)fast sidekick......

  Du legges inn på Radiohospitalet hver tirsdag kl. 19.00 - 21.00

  Og rakk du ikke det, så rekker du kanskje reprisen på lørdag kl. 13.00 - 15.00

  En time med....  Vi vier en time til en spesifikk artist eller band der vi får litt ingående info om dem, og deres historie rundt sanger og tekster. Vi vil presentere både lokale, nasjonale og internasjonale stjerner. Vi vil også av og til ha dagens artist på besøk i studio.
  Programleder: Sam Natanael og/eller Raymond

  Mandager kl 21.00

  Fuzzfabrikken


  Dette programmet gir deg akkurat det som det høres ut som, all musikken er fra den gangen man måtte ha hockeysveis og kreppet hår for å kunne spille "Heavymusikk" og frem til i dag. Her får du alle favorittene fra Alice Cooper, Def Leppard, Kiss, Poison, Bon Jovi, TNT, Creed, Amaranthe, Pagans Mindog mange mange flere. Du er jo bare nødt til å "ta frem" luftgitaren,ikle deg åletrange skinnbukser, dette er helt enkelt et metalrockens Mekka!!!

  Luftgitarene stemmes av Sam Natanaelmed piggbelte og kjetting!!


  Headbanging med påfølgende whiplash serveres hver onsdag kl. 20.00 - 21.00

  Suser i 80'


  Det sier seg vel litt selv hva det hele dreier seg om, men du får høre etter selv da vet du. Om du likevel skulle være usikker.

  Torsdager kl. 22.00 - 23.00

  Helsemeggene - Tar Tempen


  Lise Askvik og Helene Spro serverer en uærbødig, humoristisk og blodseriøst serie av temaer som mange vil kjenne seg igjen i.Vi stikker termometeret langt opp i rassen på blant andre NAV, koronakommisjonen og helsemyndighetene, for her er det mange bekymringsverdige symptomer. Vi meggene tar saken og ikke personen, dog med noen hederlige unntak 

   

  Meggene kjefter og ler fredag kl. 18.00

  E-post: post@radio5.no


  Tlf: 46 75 70 30

  Radio 5 Hvaler

  Lammenes 30

  1680 Skjærhalden